Sökning per egenskap

Från Mittköping
Hoppa till:navigering, sök

Denna sida erbjuder ett enkelt navigeringsgränssnitt för att hitta entiteter som beskrivs av en egenskap och ett namngivet värde. Andra tillgängliga sökgränssnitt inkluderar sidegenskapssök och ask-förfrågningsbyggare.

Sökning per egenskap

En lista över alla sidor som har egenskapen ”Sammanfattning” med värdet ”Göteborg har en uppbyggd organisation för kompetensförsörjning, gemensamma planer och uppföljning. Andra viktiga kompetensrelaterade insatser är: * LEVLA = strategisk marknadsföringsplan för att attrahera unga till både studier och arbete inom vård och omsorg. Kortfilmer som marknadsför vård- och omsorgsyrken. * [http://services.goteborg.se/processer/PA%20Publik/GöteborgsDokument/Kompetensförsörjning/Kompetensmodellen%20vad%20hur.pdf Tydlig kompetensmodell] för karriärvägar. Planeringsverktyg för kompetenskartläggning i verksamheterna. * Webbaserad introduktionsutbildning för nya USK på äldreboende och hemtjänst. * Yrkeshögskoleutbildning med riksintag inom välfärdsteknik framtagen och beviljad som svarar mot arbetsgivares behov. * I etablerade nätverk, bl.aa Vård- och omsorgscollege, erbjuder kommunen dialogdagar med tema välfärdsteknik. * Skapat nya befattningar och uppdrag (roller) som t.ex. omsorgshandledare och IT-ambassadör”. Eftersom det bara finns ett fåtal resultat, visas även snarlika värden.

Nedan visas upp till 2 resultat från och med nummer 1.

Visa (föregående 50 | nästa 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)


    

Lista med resultat

    • Göteborg - Kompetens  + (Göteborg har en uppbyggd organisation för
      Göteborg har en uppbyggd organisation för kompetensförsörjning, gemensamma planer och uppföljning. Andra viktiga kompetensrelaterade insatser är: * LEVLA = strategisk marknadsföringsplan för att attrahera unga till både studier och arbete inom vård och omsorg. Kortfilmer som marknadsför vård- och omsorgsyrken. * [http://services.goteborg.se/processer/PA%20Publik/GöteborgsDokument/Kompetensförsörjning/Kompetensmodellen%20vad%20hur.pdf Tydlig kompetensmodell] för karriärvägar. Planeringsverktyg för kompetenskartläggning i verksamheterna. * Webbaserad introduktionsutbildning för nya USK på äldreboende och hemtjänst. * Yrkeshögskoleutbildning med riksintag inom välfärdsteknik framtagen och beviljad som svarar mot arbetsgivares behov. * I etablerade nätverk, bl.aa Vård- och omsorgscollege, erbjuder kommunen dialogdagar med tema välfärdsteknik. * Skapat nya befattningar och uppdrag (roller) som t.ex. omsorgshandledare och IT-ambassadör
      t.ex. omsorgshandledare och IT-ambassadör)