Sökning per egenskap

Från Mittköping
Hoppa till:navigering, sök

Denna sida erbjuder ett enkelt navigeringsgränssnitt för att hitta entiteter som beskrivs av en egenskap och ett namngivet värde. Andra tillgängliga sökgränssnitt inkluderar sidegenskapssök och ask-förfrågningsbyggare.

Sökning per egenskap

En lista över alla sidor som har egenskapen ”Sammanfattning” med värdet ” * Erfarenheten av ett strukturerat införande inklusive kompetensutveckling och kontinuerlig utvärdering av 1:1 * Utbildningsnämnden antog “Strategi för barns och elevers lärande i en digital värld” som ska till beslut i utbildningsnämnden i juni 2017. * En av de prioriterade områden blir Kompetens och strategisk kompetens för förvaltningsledning, förskolechefer, skolledare, vårdnadshavare och pedagoger ”. Eftersom det bara finns ett fåtal resultat, visas även snarlika värden.

Nedan visas upp till 2 resultat från och med nummer 1.

Visa (föregående 50 | nästa 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)


    

Lista med resultat

    • Botkyrka - Kompetens  + ( * Erfarenheten av ett strukturerat införa
      * Erfarenheten av ett strukturerat införande inklusive kompetensutveckling och kontinuerlig utvärdering av 1:1 * Utbildningsnämnden antog “Strategi för barns och elevers lärande i en digital värld” som ska till beslut i utbildningsnämnden i juni 2017. * En av de prioriterade områden blir Kompetens och strategisk kompetens för förvaltningsledning, förskolechefer, skolledare, vårdnadshavare och pedagoger
      r, skolledare, vårdnadshavare och pedagoger )