Skillnad mellan versioner av "Person:1045"

Från Mittköping
Hoppa till:navigering, sök
(Skapade sidan med '{{Person |Namn=Aina Carlsson |Titel=Engagerad och erfaren invånare |Kommun=Västerås |Wikiredaktör=Nej |Hjälte=Ja |Visa media=Nej |Övrigt=Hon vari tidigt med som invånar...')
 
 
Rad 6: Rad 6:
 
|Hjälte=Ja
 
|Hjälte=Ja
 
|Visa media=Nej
 
|Visa media=Nej
|Övrigt=Hon vari tidigt med som invånare om hur vi ska kunna använda välfärdsteknik inom vård och omsorg.
+
|Övrigt=Aina var tidigt med som invånare och berättade om hur vi ska kunna använda välfärdsteknik inom vård och omsorg.  
Bla vid ett tillfälle när vi hade samlat en massa experter inom hälso- sjukvård och socialtjänst så bidrog hon med sina erfarenehter som anhörigvårdare.
 
Vid det tillfället kom bl a upp diskussioner om GPS- larm som fler av oss experter tyckte inte var säkra eftersom då visade de inte tillräckligt radie. Det blev ett ganska stort område. När vi diskuterade det räckte Aina upp handen och sa att det är ändå mycket bättre att det visar som det gör istället för att han skulle kunna vara vart som helst på jorden. Våra diskussioner fortsatte bland alla oss experter; ja, men de kunde ju glömma att sätta på sig larmet och då vore det ju en falsk trygghet. Och återigen så hjälper Aina oss tillbaka till verkligheten. Hon menar att de gånger han bär larmet så kommer hon att veta vart han är mot idag när hon inte har en aning om vart han är.
 
Det fick oss att inse hur viktigt det är att arbeta med dem vi är till för.  
 
  
Aina har alltid med stort engagemang delat med sig av sina erfarenheter
+
Det finns ett par hjältehistorier som vi vill lyfta fram:
 +
Vid ett tillfälle hade vi samlat en massa experter inom hälso- sjukvård och socialtjänst. Aina bidrog med sina erfarenehter som anhörigvårdare.
 +
Vid det tillfället kom det bl a upp diskussioner om GPS- larm.  Flera av oss experter tyckte inte de var säkra eftersom larmen inte hade en radie som vi tyckte var tillräcklig. Larmen visade ett ganska stort område. När vi diskuterade det räckte Aina upp handen och sa att det är väl ändå så mycket bättre att det visar det området än att hon inte idag annars har en aning om vart han är- faktiskt skulle han ju nästan kunna vara vart som helst i världen.
 +
 
 +
Våra diskussioner fortsatte bland alla oss experter; ja, men de kunde ju glömma att sätta på sig larmet och då vore det ju en falsk trygghet.....
 +
Och återigen så hjälper Aina oss tillbaka till verkligheten. Hon menade att de gånger han bär larmet så kommer hon att veta vart han är mot idag när hon inte har en aning om vart han är.
 +
 
 +
Det fick oss att inse hur viktigt det är att arbeta med dem vi är till för.
 
|Person=Page Forms permissions test
 
|Person=Page Forms permissions test
 
}}
 
}}

Nuvarande version från 14 september 2017 kl. 11.50


Namn Aina Carlsson
Titel Engagerad och erfaren invånare
Mejladress
Telefonnummer
Webbadress
Hjälte Ja
Wikiredaktör Nej
Kommun Västerås
Övrigt Aina var tidigt med som invånare och berättade om hur vi ska kunna använda välfärdsteknik inom vård och omsorg.

Det finns ett par hjältehistorier som vi vill lyfta fram: Vid ett tillfälle hade vi samlat en massa experter inom hälso- sjukvård och socialtjänst. Aina bidrog med sina erfarenehter som anhörigvårdare. Vid det tillfället kom det bl a upp diskussioner om GPS- larm. Flera av oss experter tyckte inte de var säkra eftersom larmen inte hade en radie som vi tyckte var tillräcklig. Larmen visade ett ganska stort område. När vi diskuterade det räckte Aina upp handen och sa att det är väl ändå så mycket bättre att det visar det området än att hon inte idag annars har en aning om vart han är- faktiskt skulle han ju nästan kunna vara vart som helst i världen.

Våra diskussioner fortsatte bland alla oss experter; ja, men de kunde ju glömma att sätta på sig larmet och då vore det ju en falsk trygghet..... Och återigen så hjälper Aina oss tillbaka till verkligheten. Hon menade att de gånger han bär larmet så kommer hon att veta vart han är mot idag när hon inte har en aning om vart han är.

Det fick oss att inse hur viktigt det är att arbeta med dem vi är till för.

Bild:
Wiki-användarnamn: Till användarens sida