Skillnad mellan versioner av "Om Mittköping"

Från Mittköping
Hoppa till:navigering, sök
m
Rad 1: Rad 1:
Här berättar vi allt om Mittköping...
+
Mittköping är en fiktiv kommun där hinder undanröjs och förutsättningar för digital utveckling och förändring skapas. På Mittköpings wikisidor finns modeller, processer, mallar, tips och rekommendationer - allt baserat på erfarenhet och kompetens från de 20 kommuner som deltar i programmet [[Om_LEDA | LEDA för smartare välfärd]].
 +
 
 +
{{:Om_LEDA}}
 
{{Stub}}
 
{{Stub}}

Versionen från 23 juli 2017 kl. 21.57

Mittköping är en fiktiv kommun där hinder undanröjs och förutsättningar för digital utveckling och förändring skapas. På Mittköpings wikisidor finns modeller, processer, mallar, tips och rekommendationer - allt baserat på erfarenhet och kompetens från de 20 kommuner som deltar i programmet LEDA för smartare välfärd.


LEDA för smartare välfärd är ett förändringsledningsprogram vars syfte är att öka hastighet, nytta och kvalitet i införandet av digitala lösningar. LEDA har sedan september 2016 arbetat tillsammans med 20 deltagande kommuner inom spåren hälsa & omsorg och skola & lärande. LEDA har identifierat och arbetat med några nyckelområden som är viktiga för en kommun i digitaliseringsresan. Arbetet har bland annat lett till byggandet av Mittköping.