Skillnad mellan versioner av "Om LEDA"

Från Mittköping
Hoppa till:navigering, sök
(Skapade sidan med ''''LEDA för smartare välfärd''' är ett förändringsledningsprogram vars syfte är att öka hastighet, nytta och kvalitet i införandet av digitala lösningar. LEDA har se...')
 
Rad 1: Rad 1:
'''LEDA för smartare välfärd''' är ett förändringsledningsprogram vars syfte är att öka hastighet, nytta och kvalitet i införandet av digitala lösningar. LEDA har sedan september 2016 arbetat tillsammans med 20 deltagande kommuner inom spåren hälsa & omsorg och skola & lärande. LEDA har identifierat och arbetat med några nyckelområden som är viktiga för en kommun i digitaliseringsresan. Arbetet har bland annat lett till byggandet av [[Om_Mittköping | Mittköping].
+
<onlyinclude>
 
+
'''LEDA för smartare välfärd''' är ett förändringsledningsprogram vars syfte är att öka hastighet, nytta och kvalitet i införandet av digitala lösningar. LEDA har sedan september 2016 arbetat tillsammans med 20 deltagande kommuner inom spåren hälsa & omsorg och skola & lärande. LEDA har identifierat och arbetat med några nyckelområden som är viktiga för en kommun i digitaliseringsresan. Arbetet har bland annat lett till byggandet av [[Om_Mittköping | Mittköping]].
Mer om LEDA för smartare välfärd finns på [https://skl.se/ledaforsmartarevalfard SKL:s webbsidor]
+
</onlyinclude>
 +
Mer om LEDA för smartare välfärd finns på [https://skl.se/ledaforsmartarevalfard SKL:s webbsidor] och i [http://offentligarummet.se/download/18.2f889a0c15c584b46432df22/1496299980030/Presentation%20LEDA%20f%C3%B6r%20en%20smartare%20v%C3%A4lf%C3%A4rd.pdf denna pdf-fil].

Versionen från 23 juli 2017 kl. 22.03

LEDA för smartare välfärd är ett förändringsledningsprogram vars syfte är att öka hastighet, nytta och kvalitet i införandet av digitala lösningar. LEDA har sedan september 2016 arbetat tillsammans med 20 deltagande kommuner inom spåren hälsa & omsorg och skola & lärande. LEDA har identifierat och arbetat med några nyckelområden som är viktiga för en kommun i digitaliseringsresan. Arbetet har bland annat lett till byggandet av Mittköping.

Mer om LEDA för smartare välfärd finns på SKL:s webbsidor och i denna pdf-fil.