Skillnad mellan versioner av "Nyckelområden:1019"

Från Mittköping
Hoppa till:navigering, sök
 
Rad 3: Rad 3:
 
|Nyckelområde=Organisation och kultur
 
|Nyckelområde=Organisation och kultur
 
|Rubrik=Med utveckling som en självklar del i verksamheten
 
|Rubrik=Med utveckling som en självklar del i verksamheten
|Sammanfattning=Förankring och arbete med den egna organisationen för att få med alla på samma spår. Eldsjälar och viktiga nyckelpersoner är centrala för att lyckas med utvecklingsfrågor/införande Ett koncept med testbädd medför att man vågar misslyckas, lära nytt och/eller ompröva beslut Det finns även ett regionalt samarbete kring digitaliseringsfrågorna
+
|Sammanfattning=Förankring och arbete med den egna organisationen för att få med alla på samma spår. Eldsjälar och viktiga nyckelpersoner är centrala för att lyckas med utvecklingsfrågor/införande Ett koncept med testbädd medför att man vågar misslyckas, lära nytt och/eller ompröva beslut Det finns även ett regionalt samarbete kring digitaliseringsfrågorna.
 
+
|Detaljer=Inom Skellefteås äldreomsorg har ett gediget förändringsarbete påbörjats, en resa där man i en vardag med ständiga utmaningar och ibland ansträngda lägen gemensamt tagit de första stegen till en kulturförändring – en kulturförändring som gör verksamheten redo att möta framtiden. Det arbetet finns beskrivet i skriften: [https://mittkoping.skl.se/images/d/d7/Leva_livet_b%C3%A4st_m%C3%B6jligt_Skellefte%C3%A5_-_Skrift.pdf ''Jag vill kunna klara mig själv och leva livet bäst möjligt - Handlingskraft för storskalig förändring i komplexa system i en kommun''].
Inom Skellefteås äldreomsorg har ett gediget förändringsarbete påbörjats, en resa där man i en vardag med ständiga utmaningar och ibland ansträngda lägen gemensamt tagit de första stegen till en kulturförändring – en kulturförändring som gör verksamheten redo att möta framtiden. Det arbetet finns beskrivet i skriften: [https://mittkoping.skl.se/images/d/d7/Leva_livet_b%C3%A4st_m%C3%B6jligt_Skellefte%C3%A5_-_Skrift.pdf ''Jag vill kunna klara mig själv och leva livet bäst möjligt - Handlingskraft för storskalig förändring i komplexa system i en kommun''].  
 
 
}}
 
}}
 
[[Fil:Maja Organisation Kultur.png|centrerad|miniatyr]]
 
[[Fil:Maja Organisation Kultur.png|centrerad|miniatyr]]

Nuvarande version från 16 oktober 2017 kl. 12.35

Kommun Skellefteå Till kommunsidan
Nyckelområde Organisation och kultur Till nyckelområdets huvudsida

Med utveckling som en självklar del i verksamheten

Sammanfattning

Förankring och arbete med den egna organisationen för att få med alla på samma spår. Eldsjälar och viktiga nyckelpersoner är centrala för att lyckas med utvecklingsfrågor/införande Ett koncept med testbädd medför att man vågar misslyckas, lära nytt och/eller ompröva beslut Det finns även ett regionalt samarbete kring digitaliseringsfrågorna.

Detaljer

Inom Skellefteås äldreomsorg har ett gediget förändringsarbete påbörjats, en resa där man i en vardag med ständiga utmaningar och ibland ansträngda lägen gemensamt tagit de första stegen till en kulturförändring – en kulturförändring som gör verksamheten redo att möta framtiden. Det arbetet finns beskrivet i skriften: Jag vill kunna klara mig själv och leva livet bäst möjligt - Handlingskraft för storskalig förändring i komplexa system i en kommun.
Maja Organisation Kultur.png