Skillnad mellan versioner av "Användare:Johanna.karlen@skl.se"

Från Mittköping
Hoppa till:navigering, sök
 
Rad 1: Rad 1:
 
[[Fil:Johanna juli2016.jpg|miniatyr]]
 
[[Fil:Johanna juli2016.jpg|miniatyr]]
 
== Hej där! ==
 
== Hej där! ==
Jag heter Johanna och jag arbetar som projektledare på Sveriges Kommuner och Landsting, där mitt fokus är [https://skl.se/skolansdigitalisering skola och lärande i en digital värld]. Jag har en bakgrund som lärare och IKT-samordnare och jobbar nu mycket med att ta fram stöd och vägledning när det gäller "skolans digitalisering", bl.a. skattningsverktyget [http://lika.skl.se/ LIKA, it-tempen för skola och förskola] och råd när det gäller införandet av it-tjänster. Och sist, men inte minst, så jobbar jag så klart med programmet LEDA för smartare välfärd, som ligger bakom den här wiki:n.
+
Jag heter Johanna och arbetar fr.o.m. den 17/12 2018 som digitaliserings- och skolutvecklingsstrateg på PPS AB, men jag arbetade tidigare som både projektledare och programansvarig skolans digitalisering på Sveriges Kommuner och Landsting, där mitt fokus var [https://skl.se/skolansdigitalisering skola och lärande i en digital värld]. Jag har en bakgrund som lärare och IKT-samordnare och har arbetat en hel del med att ta fram stöd och vägledning när det gäller "skolans digitalisering", bl.a. skattningsverktyget [http://lika.skl.se/ LIKA, it-tempen för skola och förskola] och råd när det gäller införandet av it-tjänster. Och sist, men inte minst, så jobbade jag med programmet LEDA för smartare välfärd, som ligger bakom den här wiki:n.

Nuvarande version från 13 december 2018 kl. 19.06

Johanna juli2016.jpg

Hej där!

Jag heter Johanna och arbetar fr.o.m. den 17/12 2018 som digitaliserings- och skolutvecklingsstrateg på PPS AB, men jag arbetade tidigare som både projektledare och programansvarig skolans digitalisering på Sveriges Kommuner och Landsting, där mitt fokus var skola och lärande i en digital värld. Jag har en bakgrund som lärare och IKT-samordnare och har arbetat en hel del med att ta fram stöd och vägledning när det gäller "skolans digitalisering", bl.a. skattningsverktyget LIKA, it-tempen för skola och förskola och råd när det gäller införandet av it-tjänster. Och sist, men inte minst, så jobbade jag med programmet LEDA för smartare välfärd, som ligger bakom den här wiki:n.